Yrd. Doç. Dr. Göktan Ay’a 2011 Milletvekili Seçimlerinde Başarılar Diliyoruz… Musiki Dergisi


Toplam Okunma: 3013 | En Son Okunma: 15.05.2024 - 16:56
Kategori: Haberler

Müzik ve toplumsal yazılarıyla yakından tanıdığımız sn. Göktan Ay 2011 Milletvekili seçimlerine istek üzerine katılacağını açıkladı. Dergimiz, Göktan Ay’a bu zorlu yolda başarılar diliyor. Göktan Ay’ın açıklaması : “Saygıdeğer Dostlarım; Bugüne kadar sanat/eğitim alanında yaptığım çalışmalar tarafınızca bilinmektedir. Her zaman sanat kurumlarımızın, sanatçılarımızın, bilim ve kültür insanlarının, sanat ile ilgili STK ların yanında/birlikte olmaktan, sorunlarını dile getirmekten, çözüm önerileri sunmaktan gurur duydum. Ancak gördüm ki, sorunların çözümü kolay olmuyor ve beklemekle aylar/yıllar geçiyor. Ben Türkiye Cumhuriyeti’nin; laik, demokratik bir hukuk devleti olduğuna inanıyor, başta Ulu Önder Atatürk olmak üzere, atalarımızın bize kanlarıyla armağan ettiği bu güzel ve zengin vatan üzerinde yaşayan insanlarımızın değerlerine, inançlarına saygılı olmayı zorunlu görüyorum. Bunun için de her alanda; sevgi/saygı/ disiplin/paylaşım/üretim içinde olmamız gerektiğine inanıyorum…

Kısa bir zaman sonra ülkemiz bir seçim dönemine girmek üzere.

İçinizden biri; güvenilir, sağduyulu, çözümcü, üretken kişiliğimle “Sizlerin temsilcisi” olarak, Yüce Meclis’te ve hizmet verecek konumda olmak istiyorum.

Bu amaçla AK Parti 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı (Şişli İlçesi)olmaya, yoğun istekler üzerine karar vermiş bulunuyorum.

Bu konuda sanatçı dostlarımın desteği benim için çok önemlidir. Şahsımla ilgili görüşleriniz ve desteğinizi belirten yazılarınızla bir dosya oluşturma düşüncesindeyim.

Başvuru zamanının kısalığı nedeniyle göstereceğiniz destek için şimdiden teşekkür ederim.

En derin saygılarımla.

Y.Doç.Dr. Göktan Ay / İTÜ TMDK Öğretim Üyesi

E-Posta: goktan.ay@mynet.com

Fax: 0212 288 48 74
Gsm: 0532 447 14 02




Hoşgeldiniz