Gürer Aykal motosiklet kazası geçirdi(*)…


Toplam Okunma: 3316 | En Son Okunma: 17.05.2024 - 11:41
Kategori: Haberler

Borusan İstanbul Flarmoni Orkestrası Onursal Şefi Gürer Aykal eşi ve oğluyla çıktığı mavi yolculukta uğradıkları Yunanistan’ın Leros Adası’nda kiraladığı motosikletin devrilmesi sonucu kaza geçirdi. Adada yapılan ilk müdahalenin ardından Deniz Kurtarma Ekibi’ne ait deniz ambulansıyla Bodrum’a getirilen; sağ ayağında iki kırık ve vücudunun çeşitli yerlerinde sıyrıklar bulunduğu halde güleryüzlü olduğu görülen Aykal’ın yurda geldiğinde ilk sözleri şöyleydi: “Böyle bir deniz kurtarma ekibi bulunduğu için çok mutluyum. Çok şanslıyım ki böyle bir ekibin yardımıyla ülkeme gelebildim. Bu insanlar bizim ak yüzlerimiz. Biliyorum bir-iki ay konser veremeyeceğim.”

 

Borusan İstanbul Flarmoni Orkestrası Onursal Şefi 69 yaşındaki Gürer Aykal, eşi Benin Aykal ve Türk Hava Yolları’nda pilot olan oğlu Emre Aykal ile çıktığı mavi yolculuk duraklarından biri olan -Bodrum’a 38 mil uzaklıktaki- Yunanistan’ın Leros Adası’nda 4 Eylül 2011 günü kiraladığı motosiklette ile devrilmesi sonucu sağ bacağı iki yerinden kırıldı ve vücudunun çeşitli yerlerinde sıyrıklar oluştu.

İlk müdahaleyi adadaki sağlık ekibinin yapmasının ardından 5 eylül 2011 sabah saatlerinde Bodrum Milta Marina A.Ş. bünyesinde görev yapan Ertuğrul Üçler’in liderliğindeki Bodrum Deniz Kurtarma ekibi tarafından Bodrum Milta Marina’ya getirilen Aykal burada 5 dakika kurtarma botunda beklemesinin ardından saat 10.30′da ambulansla Milas-Bodrum Havalimanı’na ardından özel ambulans uçakla İstanbul’daki Amerikan Hastanesi’ne götürüldü.

Benin Aykal eşinin talihsiz bir kaza sonucu düşerek yaralandığını belirterek, “Eşimin çok önemli bir şeyi yok, sadece ayağı kırıldı, buna da şükrediyoruz. Tedavisi İstanbul’da devam edecek” dedi.
______________________________
Haber: Yaşar Anter
(*) Sayın Gürer Aykal’a acil şifalar diliyoruz.




Hoşgeldiniz