Neyzen Burcu Karadağ ile Usta Performanslar Söyleşisinin konuğu Cihat Aşkın…


Toplam Okunma: 3600 | En Son Okunma: 27.03.2024 - 10:04
Kategori: Etkinlikler

Küçükçekmece Belediyesi kültür etkinlikleri kapsamında Cennet Mahallesi, Yahya Kemal Beyatlı Caddesi’nde bulunan Cennet Kültür ve Sanat Merkezi yeni bir etkinliğe ev sahipliği yapıyor. “Burcu Karadağ ile Usta Performanslar Söyleşileri”. Neyzen Burcu Karadağ’ın moderatörlüğünde gerçekleşecek söyleşilerin bu ayki konuğu uluslararası keman sanatçımız Cihat Aşkın. Etkinlik 05 Ekim Çarşamba günü saat: 19.30’da

Birçok konserinin yanı sıra Fazıl Say’ın İstanbul Senfonisi’ndeki solist sanatçılığı ile tanıdığımız Neyzen Burcu Karadağ, gerçekleştireceği “Usta Performanslar” başlıklı söyleşiler zincirinde Türk Keman Okulu’nun uluslararası temsilcilerinden ve kuşağının önde gelen sanatçılarından Cihat Aşkın’ı konuk ediyor.

Birçok ülkede verdiği ve vermeye devam ettiği konserleriyle, masterclasslarıyla, CAKA(Cihat Aşkın ve Küçük Arkadaşları) projesiyle yakından tanıdığımız, Ensemble ve İTÜ Müzik İleri Araştırmalar Merkezi’nin kurucularından Cihat Aşkın halen İTÜ Türk Musikisi Devlet Konservatuarı’nın da müdürlüğünü yürütüyor.

Bkz:
http://www.cennetkultursanat.com/Etkinlik.aspx?EID=34




Hoşgeldiniz