UE BOOM: Sosyal müzikçalar…


Toplam Okunma: 2763 | En Son Okunma: 07.05.2024 - 22:05
Kategori: Haberler

Ultimate Ears, dijital müziği tek başına bir deneyim olmaktan çıkararak, kolayca paylaşılan sosyal bir platforma dönüştüren ve sevdiğiniz müziği dilediğiniz her yerde, dilediğiniz gibi dinlemenizi sağlayan dünyanın ilk sosyal müzik çaları UE BOOM’u tanıttı. Müzik dinleme standartlarına yeni bir boyut getiren UE BOOM, ayrıcalıklı özellikleriyle dünyanın kablosuz ilk sosyal müzik çaları. Pil ile çalışan ve 360 derece ses sunan ilk stereo hoparlör olan UE BOOM’un pilinin şarj dayanıklılık süresi 15 saat…

Ultimate Ears Genel Müdürü Rory Dooley:

” 20 yıldır müzik konusunda uzman kulaklarla insanların müzik deneyimlerini geliştirmek için çalışıyoruz. Bu felsefeden hareketle serinin son ürünü olarak UE BOOM’u tasarladık. Kablosuz olmasına karşın son derece kaliteli ses sunabilen hoparlör ve kulaklıkları ürettik… Dijital çağ ile birlikte müzikle etkileşim de değişti. Online müzik hizmetleri müziğe olan erişimimizi kolaylaştırdı. Ama bu dinleme deneyimini her zaman, her yerde başkalarıyla paylaşmanın zorluğu halen devam ediyordu. UE BOOM ile artık bu sorun ortadan kalkıyor. Ultimate Ears olarak insanları sevdikleri müzik etrafında bir araya getirerek sosyal deneyimleri arttırmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.”

Çok yönlü kullanım özelliği sunan özel tasarımı, su ve lekelere karşı dayanıklı akustik yüzeyi ile UE BOOM, dilediğiniz her yerde müzik keyfini yaşamanıza yardımcı oluyor. İki ayrı UE BOOM cihazını, iOS ve Android’lerde yer alan UE BOOM uygulamasıyla birbirine bağlayarak, stereo’dan stereo’ya ya da geleneksel sol/sağ stereo modunda kullanmak mümkün.

UE BOOM 22 Mayıs 2013 tarihi’nde Avrupa’da Apple mağazalarında, Apple Online web sitelerinde ve 199 Euro’dan satışa sunuldu.
____________________________________________

22 Mayıs 2013 Çarşamba, http://www.scroll.com.tr/111694/dunyanin-ilk-sosyal-muzik-calari/




Hoşgeldiniz