Müziğin Sihirli Dünyasında Yolculuk… Neslihan Yavuzer Behmuaras


Toplam Okunma: 3235 | En Son Okunma: 07.05.2024 - 22:15
Kategori: Konserler

Caddebostan Kültür Merkezi, A salonu’nda 29 Ocak 2009 saat 20.30’da Muzigin sihirli etkisini kesif ile baslayan, muzigin siirsel ve buyulu dunyasinda cok ozel fotograflarla ve temalarla gorsel bir solen ile devam eden , gunun kosturmasindan uzak, hayata farkli gozle bakan, keyif dolu bir yolculuk. New Age rüzgarı…

Birinci Bolum: Muzigin Sihirli Dunyasinda Bilgi Dolu Yolculuk

Dinlenmek, eglenmek, hos vakit gecirmek icin dinledigimiz, evrensel bir dil olan muzigin aslinda cok daha etkili, sihirli bir gucu oldugunu, muzik ve bu guc dogru anlasilip, kullanildigi durumlarda insana sadece eglenmek, dinlenmenin otesinde saglik, mutluluk, huzur verebildigini, hayat kalitesini, farkindaligini ve dolayisiyla basarisini yukseltebildigini biliyor muydunuz?Muzigin sihirli dunyasinda bilgi dolu 20 dakikalik bir yolculuk.

Ikinci Bolum: Muzik ile Hayatin Kesfi

Fonda muzigin buyulu ritmleri New Age muziklerinden orneklerle, aslinda her an hayatimizda olan ancak cagin hizindan artik cok fazla fark edemedigimiz, hayatin ozunu, temelini olusturan ve maalesef kaybetmekte oldugumuz bazi degerleri, olgulari tekrar ele aliyoruz. Muhtesem muzikler esliginde kah denizaltinda, kah tabiat ananin essiz ve rengarenk dunyasinda geziniyor, kah uzayin gizemli dunyasinda dolasarak dinletiyi ayni zamanda gorsel bir ziyafete donusturuyoruz. Muzigi artik duymuyor, dinliyor, yasiyor, muzik ile hayati kesfediyoruz.

Tarih: 29 Ocak Persembe
Saat: 20.30 (Program suresi 1 saat)
Yer: Caddebostan Kultur Merkezi, Salon A
Program ücretsiz olup herkese açıktır.




Hoşgeldiniz