İTÜ TMDK “Müzik Bilimde Gençler Semineri”ne Müracaatlar…


Toplam Okunma: 2954 | En Son Okunma: 08.05.2024 - 09:48
Kategori: Kongre.simp.panel

Müzikoloji alanında gençlerimizin araştırmaya ve yazı yazmaya olan ilgilerini arttırma ve isteklendirmek müzikoloji mesleğinin birincil amaçlarından kabul ediliyor. Araştırmanın, düşüncenin belli bir birikim sonucunda yazıya döküldüğü de biliniyor. İTÜ TMDK Müzikoloji Bölümü’nün öncü düşüncelerle düzenlediği gençlere yönelik “Müzik Biliminde Gençler Semineri” ne son başvuru tarihi 20 Nisan 2009. Etkinlik, yeni yeni kurulan müzikoloji bölümleri öğrencilerine ve  yeni yeni mezun olan gençlerimizin ilgilerine sunuluyor…

İTÜ
TÜRK MUSİKİSİ DEVLET KONSERVATUARI
MÜZİKOLOJİ BÖLÜMÜ

MÜZİK BİLİMİNDE GENÇLER SEMİNERİ
Davetli Konuşmacı: Leo Sarkissian

11-12 MAYIS 2009

Amaç: Müzikoloji’yi yeniden tanımlamak ve alt dalları ile birlikte (tarihsel müzikoloji, sistematik müzikoloji, etnomüzikoloji) beraber çalıştığı diğer disiplinleri birleştirecek çalışmaları gençler aracılığı ile Türkiye’ye ve dünyaya duyuracak bir çalıştay hazırlamak.

Kapsam: İ.T.Ü. Türk Musikisi Devlet Konservatuarı Müzikoloji Bölümü’nün öncülüğünde Türkiye’de ve dünyadaki diğer müzik bilimleri, müzikoloji, etnomüzikoloji, sistematik müzikoloji bölümlerindeki lisansüstü öğrencilerini veya mezunları bir araya getirerek çalışmalarını sunmalarını, paylaşmalarını ve tartışmalarını sağlamak.

Son Başvuru Tarihi: 20 Nisan 2009
colakoglug@itu.edu.tr
ekenf@itu.edu.tr
zgoncat@itu.edu.tr




Hoşgeldiniz