Bugün,Toplum ve Müzik -7- İstanbul/Caddebostan Kültür Merkezi’nde…


Toplam Okunma: 4393 | En Son Okunma: 16.05.2024 - 10:12
Kategori: Kongre.simp.panel

Türk müziği söyleşi/tartışma/panel hayatının bir klasiği olmaya aday görünen “Bugün, Toplum ve Müzik” tartışma zincirinin yedincisi 11 Nisan 2009 Cumartesi günü saat 14.00’de İstanbul/Caddebostan Kültür Merkezi’nde izleyicileriyle buluşacak. Müzik Bilimci Ersin Antep’in girişim ve uğraşlarıyla düzenlenen toplantıda bu kez “Bürokrasi ve Müzik” gibi hassas bir konu ele alınıyor. Nilüfer Belediyesi Kültür Sanat Danışmanı Feza Soysal, Ünlü müzik uğraşanlarımız Prof. Mesut İKTU, Mesam Başkanı Ali Rıza BİNBOĞA ve CKM P.S. Yönetmeni Yücel CANYARAN’ın değerli fikirleriyle katkı sağlayacağı tartışmayı Dr. Ayhan SARI yönetecek…

Bugünün Toplumuna Sağlıklı Müzik…

MÜZİKOLOJİ PLATFORMU SUNAR 

“ BUGÜN, TOPLUM VE MÜZİK ” TARTIŞMA ZİNCİRİ - 7

 

11 Nisan 2008 Cumartesi / Saat: 14.00 / Caddebostan Kültür Merkezi B Salonu

“ Müzik ve Bürokrasi”

Tartışma

Ali Rıza Binboğa (MESAM Başkanı), Yücel Canyaran (CKM Performans Sanatları Yönetmeni), Prof. Mesut İktu (Opera Sanatçısı), Feza Soysal (Bursa/Nilüfer Belediyesi Kültür Sanat Danışmanı)

Yöneten: Dr. Ayhan Sarı (Müzik Bilimci)

Düzenleme Kurulu: Ersin Antep, Bora Bilgin, Pınar Özcan Antep, Duygu Uzlar, Yusuf Kocakaplan, Yunus Emre İçigen, Çınar Bulut, Yücel Canyaran (CKM Genel Sanat Yönetmeni), Hülya Demirci (CKM Basın Yayın Birimi)

Bilim Kurulu: Ersin Antep, Ali Ergur, Ayhan Sarı

 Cumhuriyet Gazetesi ve Kadıköy Belediyesi Katkılarıyla…   




Hoşgeldiniz